14-05-12

Conan the barbarian.

conan

 Conan is een geboren krijger. De strijd zit hem in het bloed. Van zijn vader leert hij overleven in een brute, barbaarse wereld. Wanneer zijn dorp wordt aangevallen door de boosaardige Khalar Zym en zijn troepen, wordt Conans vader op brute wijze vermoord. De rest van de dorpelingen wordt als slaaf afgevoerd. Dit is voor Conan het begin van een reis vol gevaren. Een reis die van hem een man zal maken. Een reis met maar één eindbestemming: wraak!

2011

29-07-11

Conan, the barbarian.

conan

Conan (Arnold Schwarzenegger) is als kind getuige van de manier waarop zijn ouders vermoord worden door een koelbloedige sekteleider (James Earl Jones). Als één van de weinige overlevenden van deze laffe aanval wordt Conan in de savernij gedwongen en klaargestoomd om als gladiator voor dodelijk amusement te zorgen. Eens volwassen besluit hij dat de tijd rijp is om d.m.v. wraak terug orde op zaken te stellen.

1982

28-07-11

Conan, the destroyer.

arnold schwarzenegger,mako,olivia d'abo,tracey walter,grace jones,wilt chamberlain,sarah doughlas,bd,1984

Conan valt in de gunst van koningin Taramis die hem een opdracht oplegt: Conan moet een edelsteen weten te bemachtigen waarmee zogezegd een oude schat kan worden geopend. Als beloning zal de koningin haar krachten gebruiken om Conan's geliefde Valeria terug tot leven te wekken. Alleen de maagdelijke prinses Jehnna kan het juweel aanraken. Samen met Bombaata, een reus van een vent, vergezelt Conan het meisje naar de plaats van bestemming. Tijdens dit avontuur voegen de vrouwelijke krijgster Zula (Grace Jones) en magiër Akiro (Mako) zich bij de groep.

1984

05-05-04

Red Sonja.

Fantasy.
Het vredige leventje van Sonja wordt ruw verstoord als haar ouders worden vermoord door Queen Gedren. Deze op macht beluste koningin draagt een talisman waarmee zij de planeet denkt te kunnen overheersen. Met behulp van mysterieuze visioenen zint Sonja op wraak, niet langer in staat nog iemand lief te hebben. Als zij echter de bijzondere krachten van Kalidor ontdekt neemt het avontuur een geheel andere wending.
 
1985
 
Bekijk de trailer: