03-05-17

ESCAPE TO WITCH MOUNTAIN.

1ste 'Witch Mountain' film voor 'Return to Witch Mountain' en 'Race to Witch 
Mountain'.

kim richards, Eddie Albert, Donald Pleasence,1975,dvd,Ray MillandDe twaalfjarige Tony Malone en zijn tienjarig zusje Tia zijn twee weesjes op weg naar het kindertehuis van Pine Wood. Beide kinderen bezitten bovenaardse krachten, maar herinneren zich niets uit hun verleden. In de stad behoeden ze een zekere Deranian voor een auto-ongeluk. Deranian is verstomd door hun voorspellingkracht en ontvoert de beide kinderen. Ze worden naar het landgoed van de miljonair Aristotle Bolt gebracht. Bolt wil dat de kinderen hem met hun magie onzichtbaar maken. Maar de kinderen bundelen hun bovenaardse krachten liever voor een spectaculaire ontsnapping. Ze hebben immers een interessante kaart gevonden die hen naar de bergen van Stony Creek moet brengen. Misschien ligt daar wel de oplossing voor het mysterie van hun verleden.

1975

01-05-17

Race to Witch Mountain. - Blu-ray -

3de 'Witch Mountain' film na 'Escape from Witch Mountain' en 'Return to Witch Mountain'.

dwayne johnson,witch mountain,bd,2009

In het drukke stadsleven van Las Vegas heeft Jack Bruno het moeilijk om op het juiste pad te blijven. Wanneer de twee buitenaardse tieners Sara en Seth in zijn taxi opduiken, is dit het begin van een groot avontuur dat zal hem leiden naar Witch Mountain. De tieners zijn door hun ouders naar de aarde gestuurd om uit te zoeken of ze op de aarde kunnen leven, nu hun planeet met uitsterven is bedreigd. Het leger van de planeet prefereert echter de aarde over te nemen. Met behulp van UFO-expert Dr. Alex Friedman gaan Jack, Sara en Seth op zoek naar het verloren ruimteschip van de twee tieners. Het team wordt echter op de hielen gezeten door een aliÙnjager en een overheidsorganisatie die het slecht voor heeft met de kinderen. Daar bovenop dringt de tijd om het ruimteschip terug te vinden en terug naar hun planeet te vertrekken. Zullen Sara en Seth op tijd zijn om hun leven en dat van Jack en Alex te redden?

 
2009

19:35 Gepost door Helliwood-man in BLU-RAY, DISNEY, DVD, Science fiction | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dwayne johnson, witch mountain, bd, 2009 |  Facebook |

15-06-16

Labyrinth.

1986, David Bowie, Michael henbury,warwick davis,Jennifer Connelly,Toby Froud

Het tienermeisje Sarah zit te balen. Haar ouders zijn het huis uit en zij moet op haar babybroertje Toby passen. Ze wenst dat de Goblins hem komen stelen. Dom natuurlijk, want haar wens wordt verhoord. De Goblinkoning ontvoert hem en houdt hem gevangen in een kasteel in het midden van een groot mythisch labyrint. Sarah moet haar broertje terughalen en tussendoor allerlei grote en kleine puzzels oplossen.

1986

13-04-16

Star wars; Ewok adventures (2 films).

warwick davis,carel struycken,1984,1985Caravan of courage.
Met: Warwick Davis.
Het ruimteschip van de familie Towani crasht op Endor. Als ze hun ouders kwijtraken, moeten de kinderen Mace en Cindel het vertrouwen winnen van de Ewoks om hun ouders te redden uit de klauwen van het reusachtige monster Gorax.
 
1984

The battle for Endor.
Met: Warwick Davis, Carel Struycken.
De familie wordt bij hun terugkeer in het dorp aangevallen door een groep plunderaars. Cindel en Wicket weten te ontsnappen in het bos waar ze Teek en Noa ontmoeten, die net als Cindel met hun ruimteschip op de planeet Endor zijn gecrasht. Samen moeten ze het opnemen tegen de rovers.

1985

 

17:25 Gepost door Helliwood-man in DVD, Science fiction, Star Wars | Permalink | Commentaren (2) | Tags: warwick davis, carel struycken, 1984, 1985 |  Facebook |

12-04-16

Star wars, episode 6: the return of the Jedi.

Met: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, David Prowse, Jeremy Bulloch.
Luke en Prinses Lea gaan naar de planeet Tatooine om Han Solo te redden. Hiervoor moeten ze infiltreren in de hofhouding van Jabba the Hutt, één van de gevaarlijkste gangster in het heelal.
Eindelijk weer herenigd, werken de Rebellen samen met de Ewoks om het op te nemen tegen de troepen van het Kijzerrijk op de maan Endor. Ondertussen spannen de Keizer en Darth Vader samen om Luke naar de duistere kant te brengen, maar de jonge Skywalker is vastbesloten het laatste restje goedheid in Vader naar boven te halen...
 
1983 / 1997 / 2004
 
Bekijk de trailer:
http://videodetective.com/home.asp?x=y&SpeedTestResul...#

11-04-16

Star wars, episode 5: the Empire strikes back.

Met: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, David Prowse, Jeremy Bulloch.
Het zijn duistere tijden voor de Rebellen. Na een verwoestende aanval op hun basis op de ijsplaneet Hoth, worden de Rebellen achtervolgd door het Keizerrijk.
Luke Skywalker gaat op zoek naar de mysterieuze Jedi-meester Yoda in de moerassen van Dagobah, terwijl Han Solo en Prinses Lea het Rijk weten te ontvluchten op Cloud City. In een poging Luke naar de duistere kant over te laten lopen, lokt Darth Vader hem in de val. Tijdens een fel Lightsaber-gevecht met de Sith Lord komt Luke achter de verschrikkelijke geschiedenis van de Skywalker familie.
 
1980 / 1997 / 2004
 
Bekijk de trailer:
http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=2846&V...

10-04-16

Star wars, episode 4: a new hope.

Met: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Peter Cushing, David Prowse.
De Jedi Knights zijn uitgeroeid en het Keizerrijk houdt het heelal in ijzeren greep. Een groep Rebellen durft het aan terug te vechten door het stelen van de geheime plannen voor het ultieme wapen van het Rijk: de Ster des Doods.
De trouwe dienaar van de Keizer, Darth Vader, krijgt de opdracht de plannen en de locatie van de geheime Rebellenbasis te vinden.
 
1977 / 1997 / 2004
 
Bekijk de trailer:
http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=3883&V...

08-04-16

Star wars, episode 3: Revenge of the Sith.

Met: Hayden Christensen, Anthony Daniels, Samuel L. Jackson, Christopher Lee, Ian McDiarmid, Ewan McGregor, Temuera Morrison, Natalie Portman, Jimmy Smits, Bruce Spence.
Anakin Skywalker bevindt zich in een tweestrijd tussen enerzijds zijn trouw aan Obi-Wan Kenobi en anderzijds de verleidelijke krachten van de Sith. Uiteindelijk laat Anakin zich meeslepen naar de duistere zijde en transformeert hij zodoende in Darth Vader. Ervaar deze adembenemende episode in een spectaculaire digitale kwaliteit en herbeleef alle epische gevechten inclusief het ultieme laserzwaard gevecht tussen Anakin en Obi-Wan.
 
2005

07-04-16

Star wars, episode 2: attack of the Clones.

Met: Ewan McGregor, Natalie Portman, Samuel L. Jackson, Christopher Lee.
Bij een terugkeer naar Coruscant, wordt er een aanslag gepleegd op Padmé Amidala, die afgestapt is van de troon. Er worden twee Jedi ingesteld om lijfwacht te zijn van haar. De Jedi-meester Obi-Wan Kenobi en zijn padawan Anakin Skywalker. Maar de aanslagen blijven duren. Ondertussen beginnen de gevoelens parten te spelen tussen de jonge Anakin en de voormalige prinses Amidala...
 
2002

Bekijk de trailer:
http://www.starwars.com/episode-ii/video/trailers/clonewa...

06-04-16

Star wars 1: the phantom menace.

Met: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Ray Park.
Na mislukte vredesgesprekken in de Trade Federation, moet twee Jedi prinses Amidala in veiligheid brengen door haar van de planeet Naboo te halen. Daar wordt de planeet bezet door de slechte Nute Gunray. Door aanvallen op hun schip, moeten de Jedi en de prinses en haar lijfwacht een tussenstop maken op Tatooine. Daar ontmoeten ze de kleine Anakin. De Jedi Qui-Gon voelt dat de kleine ook de Kracht bezit...
 
2000

Bekijk de trailer:
http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=690358&...

07-09-15

The world's end.

2013, dvd, simon pegg, Nick Frost,Rosamund PikeNa twintig jaar houden vijf jeugdvrienden een reünie. De 40-jarige Gary sleept zijn vrienden mee naar hun geboorteplaats en is vastbesloten om de kroegentocht naar de lokale pub, 'The World's End', opnieuw uit te voeren. Terwijl ze proberen het verleden te doen herleven, beseffen ze dat de echte uitdaging in de toekomst ligt. En niet enkel voor hen, maar voor de gehele mensheid. Het blijkt dat 'The World's End' bereiken wel het laatste is waar ze zich zorgen over hoeven te maken.

2013

20:21 Gepost door Helliwood-man in DVD, Science fiction | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2013, dvd, simon pegg, nick frost, rosamund pike |  Facebook |

14-03-15

Percy Jackson (1): The lightning thief.

Logan Lerman, Uma Thurman,2010,Pierce BrosnanPercy Jackson (Logan Lerman) is een jongen die op het punt staat om van de middelbare school getrapt te worden. Alweer. Maar dat is niet zijn grootste zorg. Dankzij een Satyr, genaamd Grover, komt Percy er achter dat hij deel uitmaakt van een mythische wereld vol magische wezens en dat hij de nakomeling is van de Griekse god Poseidon. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen, hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en om een oorlog tussen de goden te voorkomen.

2010

05:14 Gepost door Helliwood-man in DVD, Fantasy, Percy Jackson | Permalink | Commentaren (0) | Tags: logan lerman, uma thurman, 2010, pierce brosnan |  Facebook |

21-01-15

Battleship.

 

 

 

Liam Neeson, Alexander Skarsgård,2012,Rihanna,Taylor Kitsch

In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven - het lot van de wereld staat op het spel. Er wordt gevochten als David en Goliath - is inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?

2012

25-07-14

The hunger games 2: Catching fire.

hunger games

Na haar overwinning in de 74ste Jaarlijkse Hongerspelen met haar metgezel Peeta Mellark is Katniss Everdeen veilig naar huis teruggekeerd. Deze overwinning betekent echter dat ze opnieuw weg moeten en hun familie moeten achterlaten om op een 'Overwinningstournee' doorheen de districten te vertrekken. Onderweg merkt Katniss dat een opstand op til is, maar de Hoofdstad is nog steeds aan de macht wanneer President Snow de 75ste Jaarlijkse Hongerspelen voorbereidt - een wedstrijd die Panem voorgoed kan veranderen.

2013

24-09-13

Star Trek into darkness.

star trek into darkness

De USS Enterprise bezoekt de planeet Nibiru om er een primitieve beschaving te observeren. Wanneer er een vulkaanuitbarsting dreigt en het leven van Spock in gevaar komt, geeft Kapitein James T. Kirk tijdens de reddingsactie zijn verscholen positie op tegenover de bewoners van de planeet en schendt daarmee de eerste richtlijn, namelijk het verbod om contact te maken met een primitieve beschaving. Na het incident wordt de Enterprise teruggeroepen naar de aarde, wordt Kirk gedegradeerd naar de rang van eerste officier en neemt Admiraal Christopher Pike opnieuw het commando over van de Enterprise.

De twee wonen een spoedvergadering bij op het hoofdkwartier van Starfleet nadat voormalig Starfleet-agent John Harrison een geheime locatie van de inlichtingendienst Sectie 31 gebombardeerd had. De vergadering wordt aangevallen door een klein oorlogschip dat bestuurd wordt door Harrison. Pike en enkele andere belangrijke officieren worden bij de aanval gedood. Kirk neutraliseert de aanval, maar Harrison weet te ontsnappen. Na de dood van Pike wordt Kirk opnieuw kapitein van de Enterprise. Na de ontdekking dat Harrison is gevlucht naar Kronos, de Klingon-thuiswereld, krijgt Kirk de opdracht van admiraal Alexander Marcus om Harrison op te sporen.

2013

28-06-13

E.T.; the extra-terrestrial.

henry thomas,drew barrymore,peter coyote,1982,2002

Met: Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote.


E.T. is en buitenaards wezentje dat drie miljoen lichtjaren van huis de weg is kwijtgeraakt. Een eenzaam tien jaar oud jongetje neemt hem mee naar huis. Twee levens die nooit meer hetzelfde zijn na dit tijdloze avontuur.
 
1982 / 2002

03-05-13

Universal Soldier: Day of reckoning.

universal soldier,

 Nadat zijn vrouw en dochter zijn vermoord ontwaakt John (Scott Adkins uit The Expendables 2) uit een coma. Achtervolgd door herinneringen aan de brute slachtpartij, zweert hij wraak. De enige aanwijzing: de vingerafdrukken van Luc Devereaux (Jean-Claude Van Damme) die op de plaats van de moorden werden gevonden. Maar nog voor John op zoek kan naar de daders, wordt hij aangevallen door een niet te stoppen moordmachine. John slaat op de vlucht en komt vervolgens op het spoor van een leger genetisch gemanipuleerde soldaten die onder leiding staan van Andrew Scott (Dolph Lundgren). Terwijl hij dichter in de buurt komt van Scott en Devereaux, doet John een schokkende ontdekking…

 

2012

09-04-13

Dood van een schaduw & Droomtijd.

2012, Matthias Schoenaerts, Peter Van den Eede, Laura Verlinden, 2006,Maaike Neuville ,Miel Heirbaut, Benjamin RamonDood van een schaduw (2012):

In een donkere onderwereld gebruikt een verzamelaar van schaduwen van doodsmomenten gestorven helpers om werken toe te voegen aan z’n eeuwig groeiende collectie. In ruil voor het vervullen van de sinistere taak om 10.000 schaduwen in de ‘echte’ wereld te capteren, krijgen deze helpers een tweede kans op leven en hun eigen schaduw in ruil terug. Nathan Rijckx, een van deze helpers, is bijna aan het einde van deze onophoudelijke cyclus van leven en dood. Gestorven in de eerste wereldoorlog, hoopt hij om z’n tweede kans te gebruiken om het hart te winnen van een beeldschone meisje dat hij vluchtig had ontmoet het moment voordat hij stierf. Het beeld van deze vrouw spookt vanaf dit ogenblik door z’n hoofd, nooit z’n gedachten verlatend. Alles wordt echter complexer als hij, op z’n één na laatste verzameltrip in de echte wereld, ontdekt dat de vrouw al verliefd is op iemand anders. Verscheurd door jaloezie, wacht Nathan een vreselijke keuze. Zal hij de krachten van de vreemde wereld rondom hem misbruiken om z’n rivaal uit te schakelen en zoja, wat zullen de gevolgen van zo’n daad zijn?

 

Droomtijd (2006):

In een volkomen door De Tijd gedomineerde wereld is het leven van de werkende mens tot op de seconde geregeld. Elke dag ziet er exact hetzelfde uit. Niet alleen werken, maar ook slapen wordt door de werkgever geregeld. Alex Deprins (Maarten Claeyssens) maakt veel kans om werknemer van het jaar te worden. Tot hij in contact komt met een soort zandman, die hem een rood poeder in de ogen strooit. In de dromen die hij hierdoor beleeft, geraakt hij gefascineerd door een meisje in een rode jurk (Maaike Neuville). Als hij ontwaakt uit de droom, maakt hij de moedige keuze om uit het systeem te stappen.

25-03-13

The Hunger Games 1.

hunger games

 In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst de Hoofdstad genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten de districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud, afvaardigen om deel te nemen aan de Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Slechts één van de 24 deelnemers kan overleven. Wanneer haar zusje uitgekozen wordt, neemt de 16-jarige Katniss Everdeen vrijwillig haar plaats in. In de arena moet Katniss een onmogelijke keuze maken. Is ze bereid om haar menselijkheid op te offeren? Haar gevoelens uit te schakelen en een wapen ter hand te nemen? Enkel zo kan ze het Spel winnen...

2012

20-07-12

Bloodsuckers.

2005, Joe Lando, Michael Ironside, Michael DeLuise, Dominic Zamprogna, Natassia Malthe , A.J. CookIn de toekomst zijn vampiers overal in het heelal te vinden. Omdat ze een gevaar zijn voor de mensheid, wordt een speciaal team op hen afgestuurd, onder leiding van kapitein Churchill (Lando). Nadat ze een groep vampiers hebben uitgeroeid, krijgen ze een nieuwe opdracht: ze moeten naar een planeet om een noodoproep te beantwoorden. Als ze op de betreffende planeet arriveren, is het enige wat ze vinden Fiona (Cook). Zij is de enige overlevende van een vampieraanval en heeft de noodoproep verstuurd. Op de planeet blijkt het niet pluis...

 

2005

19-07-12

Virus.

virusEen dodelijk, buitenaards virus infecteert de crew van een Russisch schip, waardoor iedereen ziek wordt. Wanneer zij door een groep Amerikanen midden op zee gevonden worden, probeert het virus zich verder te verspreiden. De aliens zijn niet erg vriendelijk: hun doel is om de Aarde te overheersen door het menselijk ras uit te roeien.

Gebaseerd op de gelijknamige comic book 'Virus' van uitgeverij Dark Horse Comics.

 

1999

17:38 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1999, jamie lee curtis, william baldwin, donald sutherland |  Facebook |

28-06-12

Son of Godzilla.

8ste Japanse Gojira film.

tadao takashima,akira kubo,bibari maeda,akihiko hirata,yoshio tsuchiya,1967Een groepje wetenschappers doen enkele geheime weerexperimenten op een afgelegen eiland. Maar wat deze niet weten is dat het eiland bevolkt wordt door een resem stevig uit de kluiten gewassen monsters, waaronder Godzilla en zijn zoon Minilla...

1967

22-06-12

Godzilla vs. Mechagodzilla.

Akihiko Hirata, Kenji Sahara, Hiroshi Koizumi, Shin Kishida,197414de Japanse Gojira film.

Volgens een oude Okinawaanse legende zal er een monster arriveren en de wereld proberen te vernietigen zodra er een zwarte berg in de lucht verschijnt. Echter, als deze voorspelling uitkomt, zullen er ook twee monsters opduiken om dit kwaad te bevechten.

In een grot vlak bij de stad ontdekken een moneur en een archeoloog een standbeeld van een enorm leeuwachtig beest genaamd King Caesar. Ze geloven dat hij een van de twee monsters is waar de legende over spreekt. Later verschijnt er inderdaad een zwarte berg in de lucht, en duikt Godzilla op uit een slapende vulkaan. Hij begint meteen met een spoor aan vernielingen. Desondanks geloven maar weinig mensen dat Godzilla inderdaad de vernietiger uit de legende is. Godzilla vecht met Anguirus en dood hem bijna, maar dan komt onverwacht een tweede Godzilla tussenbeide. Het blijkt dat de Godzilla die uit de vulkaan kwam een mechanische replica is van de echte Godzilla. Deze kopie, Mechagodzilla genaamd, is gemaakt door een ras van aapachtige aliens om Godzilla te vernietigen.

Godzilla verliest zijn eerste gevecht met Mechagodzilla, maar keert na te zijn genezen weer terug samen met King Caesar!

 

1974

18-06-12

Godzilla versus King Ghidora.

18de Japanse Gojira film.

1991,kosuke toyohara,anna nakagawa,megumi odaka,katsuhiko sasaki,akiji kobayashi,kent gilbert,charles kent wilson

In 1992 verschijnt in Japan een UFO. Twee legerhelikopters die de UFO tegenkomen worden vernietigd wanneer ze het toestel verder willen onderzoeken. De UFO zoekt contact met een militaire basis. Aan boord bevinden zich twee westerse mannen (Wilson en Grenchiko), en een Japanse vrouw (Emmy). Ze stellen zich voor als Futurians, en beweren uit het jaar 2204 te komen, Ze willen de eerste minister van Japan spreken over dringende zaken. De drie vertellen hem dat ze terug zijn gereisd in de tijd om een ramp te voorkomen. Vanwege de groeiende nucleaire industrie zal Godzilla spoedig opnieuw opduiken en Japan voorgoed vernietigen. Emmy laat de minister een boek zien dat spoedig geschreven zal worden door Terasawa, een jonge sciencefictionschrijver. Het boek onthult dat de Godzilla die Japan laatst teisterde een gemuteerde Godzillasaurus is. Zijn mutatie werd veroorzaakt door Amerikaanse kernproeven na de Tweede Wereldoorlog.

Terasawa en Professor Mazaki, die beiden onderzoek doen naar oude berichten over deze godzillasaurus, worden erbij gehaald. De drie Futurians willen samen men hen en de telepaat Miki Saegusa terugreizen in de tijd om te voorkomen dat de Godzillasaurus aan de straling wordt blootgesteld. De drie gaan akkoord en het gezelschap vertrekt naar het jaar 1944. Aan boord van de ufo blijken zich ook drie wezens te bevinden genaamd Dorats.

De groep arriveert op Lagos Eiland in 1944, waar ze getuige zijn van een veldslag tussen de Japanners en de Amerikanen. Ze vinden de Godzillasaurus, en teleporteren hem weg van het eiland naar de Beringzee. Emmy laat vervolgens de drie Dorats los op het eiland, waarna de groep terugreist naar de toekomst.

Wat geen van de drie Japanners beseft is dat de Futurians de Godzillasaurus hebben vervangen door de Dorats voor hun eigen doeleinden. In plaats van de Godzillasaurus zullen nu de Dorats worden blootgesteld aan de nucleaire straling, en daardoor fuseren tot een driekoppige draak genaamd King Ghidorah.

1991

15-05-12

Alice in Wonderland.

Dit is het vervolg op de gelijknamige tekenfilm van de Walt Disney Studios.

alice in wonderlandDit vervolg op het originele verhaal begint op een groot feest, waar Alice, nu een 19-jarig meisje, op het punt staat om uitgehuwelijkt te worden in het bijzijn van honderden saaie, hoge pieten. Hier heeft Alice totaal geen zin in en ze besluit te ontsnappen, waarna ze tot haar schrik en verbazing al snel in contact komt met een pratend, wit konijn. Het konijn geeft aan dat ze hem moet volgen en hij vertelt ook over hun eerdere ontmoeting. Het konijn is er namelijk van overtuigd dat Alice het meisje is dat eerder in het magische 'Wonderland' is geweest en daar samen met hem en de vele andere wezens de spannendste en mooiste avonturen beleefde. Alice weet daar echter helemaal niks meer van. Alle wezens in 'Wonderland' wachten met smart op Alice, want die hebben haar hulp nodig. Maar kan Alice wel helpen? En hoe moet ze weer terugkeren naar huis?

2010

13:16 Gepost door Helliwood-man in DVD, Fantasy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mia wasikowska, johnny depp, helena bonham carter, 2010 |  Facebook |

14-05-12

Conan the barbarian.

conan

 Conan is een geboren krijger. De strijd zit hem in het bloed. Van zijn vader leert hij overleven in een brute, barbaarse wereld. Wanneer zijn dorp wordt aangevallen door de boosaardige Khalar Zym en zijn troepen, wordt Conans vader op brute wijze vermoord. De rest van de dorpelingen wordt als slaaf afgevoerd. Dit is voor Conan het begin van een reis vol gevaren. Een reis die van hem een man zal maken. Een reis met maar één eindbestemming: wraak!

2011

26-03-12

Rise of the Planet of the Apes.

james franco,freida pinto,2011,andy serkis,tom felton,david hewlett,bd,john lithgow

 

Will Rodman, een wetenschapper aan het GEN-SYS in San Francisco, probeert een geneesmiddel te vinden tegen de ziekte van Alzheimer. Hij doet dit met behulp van een genetisch gemodificeerd retrovirus, dat hij uittest op chimpansees. Het virus heeft echter een onverwachte bijwerking; het verhoogt de intelligentie (o.a. getest met de Torens van Hanoi) van de chimpansees tot menselijk niveau. Eén van de chimpansees, een vrouwtje dat net een jong heeft gekregen, slaagt erin uit te breken en richt een chaos aan in het lab. Ze wordt uiteindelijk doodgeschoten. Wills baas, Steven Jacobs, geeft hierop Robert Franklin het bevel alle chimpansees in het lab te laten afmaken. Franklin kan dit echter niet over zijn hart verkrijgen en geeft de pasgeboren chimpansee aan Will. Deze noemt hem Caesar.

Acht jaren verstrijken, waarin Caesar zijn moeders intelligentie blijkt te hebben geërfd. Hij leert razendsnel. Tijdens deze acht jaar test Will zijn eerste versie van het geneesmiddel uit op zijn vader, Charles. Deze lijkt aanvankelijk te genezen van Alzheimer, maar na vijf jaar verliest het geneesmiddel zijn uitwerking. Het immuunsysteem maakt het kapot. Wanneer Charles door terugkerende Alzheimer in de auto van een buurman stapt en daarmee een auto-ongeluk veroorzaakt en ruzie krijgt met de buurman, komt Caesar hem te hulp. Na dit incident wordt Caesar gevangen en ondergebracht in een primatenopvangcentrum in San Bruno, gerund door John Landon. Landons zoon werkt hier ook als bewaker. Hij behandelt de apen uitermate wreed.

Caesar kan ontsnappen en bevrijdt een gorilla genaamd Buck. Samen helpen ze de andere apen ontsnappen. Ondertussen werkt Will aan een sterkere vorm van het retrovirus. Hij test het op een chimpansee genaamd Koba, die nog slimmer wordt dan de eerdere chimpansees. Bovendien blijkt het nieuwe virus geen geneesmiddel te zijn tegen Alzheimer, maar juist fataal te zijn voor mensen...

2011

10-03-12

King Kong.

king kongRemake van de gelijknamige film uit 1933.

Een expeditie die een verlaten tropisch eiland verkennen neemt een gigantische gorilla gevangen en neemt hem mee naar New York om hem ten toon te stellen. In New York aangekomen ontsnapt King Kong echter en vecht hij voor zijn vrijheid...

1976

09-03-12

King Kong lives!

1986, Vervolg op King Kong uit 1976.

Het blijkt dat King Kong het debâcle op de toren heeft overleefd en momenteel kunstmatig in leven wordt gehouden door een geheime groep wetenschappers. Dit om een synthetisch hart te fabriceren. Wanneer dit gelukt is, dient het uitgeprobeerd te worden en de enige geschikte is een vrouwelijke Kong die zojuist gevangen is op Borneo. King Kong besluit vervolgens dat hij 'zijn dame' dient te bevrijden...

1986

21:25 Gepost door Helliwood-man in DVD, Fantasy, King Kong | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1986, linda hamilton, brian kerwin, peter elliott |  Facebook |

06-11-11

Transformers: dark of the moon.

3de TF film.

shia labeouf,tyrese gibson,frances mcdormand,john malkovich,transformers,2011

Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?

2011