20-02-17

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: out of the shadows.

2016,bd,tmnt,teenage mutant ninja turtles

De vier broers Raphael, Michelangelo, Leonardo en Donatello keren terug naar de stad als de Teenage Mutant Ninja Turtles. De turtles moeten de stad zien te redden van een nieuwe dreiging. Daaronder vallen twee gevaarlijke schurken die de namen Bebop en Rocksteady dragen.

2016

03-03-15

Teenage Mutant Ninja Turtles.

tmht,tmnt

De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten werken met onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder's duivelse plan zien te ontrafelen.

2014

01-05-07

Teenage Mutant Ninja Turtles.

38112

Nadat ze zijn blootgesteld aan radioactieve straling muteren schildpadden Michelangelo, Raphael, Leonardo en Donatello tot ninja's. Vanuit hun thuisbasis in de riolen binden zij de strijd aan tegen de misdaad in de stad. Hun grootste vijand is de bijna onverwoestbare Shredder. Samen met hun ninjameester Splinter de rat, de mooie televisiejournaliste April en de vechtlustige skater Casey Jones bereiden de Teenage Mutant Ninja Turtles zich voor op de ultieme strijd!

1990

07-04-07

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: the secret of the ooze.

tmnt 2

Onze favoriete helden Raphael, Leonardo, Michealangelo en Donatello zijn op zoek naar een nieuw thuis. Onderweg komen ze de gemene Shredder en zijn bende tegen. Met de hulp van TV-reporter April O'Neil, Professor Jordan Perry en de pizzabezorger Keno moeten de Turtles proberen Shredder te stoppen, voordat hij zijn verschrikkelijke mutatieformule Mutagen op de bewoners van New York loslaat.

1991

Teenage Mutant Ninja Turtles 3.

tmnt 3

In deze film belanden onze favoriete schildpadden in het Japan van de 17e eeuw. April O'Neil, de TV-reporter, laat de vier vrienden een geheimzinnige scepter zien die zij gekocht heeft. Als zij de tekst op de scepter voorleest, wordt ze een aantal eeuwen terug in de tijd gestuurd naar Japan. De vier helden besluiten April te gaan redden. In een superspannend avontuur moeten ze de kwade heerser Norinaga bestrijden om de scepter terug te krijgen, zodat ze weer naar New York kunnen terugkeren.

1993